Chris in de haak

zaterdag 1 september 2012

And the winner is?

Spannend hoor zo'n eerste Give-away. Nou hier komt hij dan de uitslag.De Flower Power kussenhoes is voor Joke van de blog http://jokiedebeer.blogspot.com.
Van harte gefeliciteerd Joke, mail even je adres naar chrisindehaak@gmail.com dan stuur ik hem gelijk naar je toe.

Na alle hectiek van de Give-Away en heel veel bezoekers en nu over de honderd volgers, wordt het weer tijd voor het volgende. Herinneren jullie deze nog?

 
Dit zijn de krabben die ik vorig jaar gehaakt heb voor de vastenavend. Kijk nog maar eens bij mijn berichtjes over Krabben, en je snapt het helemaal. Ik heb er toen meer als 200 gehaakt, en van de opbrengst heb ik een heel jaar wol/katoen kunnen kopen om te haken. Zeker een reden om hier mee verder te gaan, maar natuurlijk ook andere ontwerpen. En omdat ik vorig jaar geen krab meer kon zien, ben ik er nu rustig mee begonnen, is wel zo afwisselend als je met een grote plaid bezig bent.
 
Dit zijn de nieuwe modellen.
 
 
En ik heb ook nog andere leuke ideeën, maar eerst weer eens verder met mijn plaid, volgende week zal ik eens laten zien hoe ver ik daar mee ben.

6 opmerkingen:

 1. Wow zeg 200 krabben gehaakt. Ik kan me voorstellen dat je er even genoeg van had. Maar wel leuk dat je met de opbrengst veel wol kon kopen. Dat maakt weer veel goed!

  Die nieuwe exemplaren zijn ook erg leuk!

  Ben benieuwd naar je plaid.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben zelf aan ene begonnen, voor een vriendinneke van mijn dochter die binnenkort op kot gaat studeren (op kamers in Nederlands denk ik)
  zal het resultaat zeker tonen
  in elk geval een heel plezant werkske
  degene die hem gewonnen heeft zal er veel plezier aan beleven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Owwwwwwwwwwwwwwwww. ik ben zo blij dat ik de kussen hoes heb gewonnen. Ik ga zo mijn adres door geven, maar wil nog even zeggen dat de krabben er ook geweldig uit zien.

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joke,
   Ik heb je mailtje met je adres ontvangen. Maandag breng ik het pakje naar de post. Heel plezier ermee.
   Grtz,
   Chris

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd Joke!!!!!!!

  Succes met de nieuwe exemplaren Chris!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke krabben, komen me wel enigszins bekend voor ;-). Ik ben totaal niet met handwerken bezig de laatste tijd, andere dingen aan mijn hoofd, maar jouw werkjes zijn wel heel leuk!

  Groetjes, Marieke (van het dweiltjes schilderen ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen