vrijdag 11 mei 2012

Mama...mag ik een poes?

Sinds de beste vriend van mijn jongste zoon een poes heeft, zeurt hij de oren van mijn hoofd af om een poes. Nu zijn huisdieren niet zo mijn ding, dus wil ik er niet aan beginnen.

Maar nu had ik hem beloofd dat ik er wel een zou haken. Het mocht natuurlijk niet zo'n kleintje zijn,  ik vond via Ravelry een patroon op www.redheart.com. Een Cat Neck Pillow, en het patroon is dus in het Engels.



En dat haken dat gaat wel in het Engels, maar als het een ingewikkeld projektje wordt om in elkaar te zetten, dan is je schoolengels toch niet genoeg.

Hoe pakken we dit aan?


Want na het opvullen leek het toch meer op een zeehond. Na een technische blik van mijn man kreeg ik de poes in vorm. En na flink wat naai en borduurwerk is dit hem geworden. Zijn baasje was er in ieder geval stikblij mee. En je kan er heerlijk op liggen met je hoofd, had met een echte poes toch mooi niet gekund.


Nu vind ik dat ik na een "vervelend" haakwerkje wel iets leuks mag haken. Op mijn verlanglijstje staat nog steeds een tas voor mijn haakwerkjes. Ik heb hem al gespot op het geweldige blog van Attic24. En ik had nog een zak wol liggen waarvan ik niet zo goed wist wat ik er mee moest, dus daar ga ik het eens mee proberen.


Let's go...




11 opmerkingen:

  1. Wat een snoes van een poes... helemaal leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is mooi geworden. En hij lijkt toch echt op een poes hoor! Niks geen zeehond

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je poes is echt een poes geworden! Heel mooi! Mijn schoolengels is nul-komma-nul. Bestaat de kans dat je het kan vertalen zodat deze dame hem kan maken voor de poezenmama! Groetjes Lies

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lies,

      Dat wil ik wel een keer voor je doen, ben nu alleen met een kleine verbouwing bezig dus komende 2 weken even geen tijd. Maar daarna mail ik het naar je...of zet ik het op mijn blog.
      Grtz
      Chris

      Verwijderen
    2. Dank u wel! Doe maar eerst met je verbouwingen verder...heb nog bezigheden genoeg voor 2 weken :-)

      Verwijderen
  4. That cat so funny. Nice.
    Kss.
    Mercedes.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Grappige poes! En hij kan gewoon mee op vakantie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schatje en hij verhaard niet

    groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen